<

На Волині посадовців МВС судять за розтрату бюджетних коштів при закупівлі генераторів

07:27 | 5.09.2023 / Новини / , /
Перегляди
569
/ коментарі 2

Посадовців Державної установи Міністерства внутрішніх справ України на Волині судять за розтрату бюджетних коштів при закупівлі генераторів.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

За даними слідства, у грудні 2022 року начальник та уповноважена особа із закупівель однієї з держустанов МВС України у Волинській області внесли недостовірні відомості в офіційні документи та не дотримавшись процедури закупівлі без застосування відкритих торгів, й придбали у приватного підприємства дизельний генератор, середня ринкова вартість якого була на майже 395 тисяч гривень меншою.

Через такі незаконні дії були розтрачені бюджетні кошти.

Прокурори Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення посадовцями МВС розтрати чужого майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем в умовах воєнного стану, а також службового підроблення за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366  КК України).

Досудове розслідування проводить теруправління ДБР у Львові.




коментарів: 2
  1. Як гадаєте посадять з ґрати, чи оштрафують на паро гривень , як завжди?
    З недавнього випадково підслуханого: жалівся один другому, от западло нема чим штраф платити, знову прийдеться валюту міняти:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок