<

На Волині переселенці не поспішають ставати на військовий облік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 3.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
5838
/ коментарів 9

Вимушені переселенці, які прибули на Волинь, не дуже спішать ставати на військовий облік та йти воювати за рідну державу.

Про це повідомив начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Волинського центру комплектування та соціальної підтримки Павло Свадовський, інформує телеканал «Конкурент TV»

Зокрема, він зазначив, що з переселених на Волинь 16 тисяч чоловіків лише більш як дві тисячі звернулися до військкомату. 

Як зазначив Павло Свадовський, згідно із законом, внутрішньо переміщені особи призовного віку повинні обов’язково з’явитися у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Це потрібно зробити для з’ясування облікових даних навіть тим, у кого немає документів.




коментарів: 9
  1. правильно. Хай тутешні йдуть за землі переселенців воювати, а тим схоже не положено. Так було і в 2014му

  2. Просто треба менше хабарі брати військоматам ,а зараз кожен переселенець знає ,що пару сто доларових купюр заносиш в військомат і вуаля тебе ніхто нетрогає ,швиденько знаходять сина прибиральниці ,тракториста і замість того переселенця відправляють на передову

  3. Вона навіть не оформляють ВПО, щоб не дай Бог їх забрали, так що чифра в 16000 далека від реальної

  4. Чому так несправедливо. Наші хлопці пішли захищати домівки переселенців. А вони ще тут розгуюиь і сміються з наших солдат. Привезли жинок дітей і повертайтеся захищайте своє. Але треба ,щоб закон був для усіх однаковий. Дипутати і родичі дипутатів тихо сидять ,а потім ще учасники бойових дій отримають.

  5. А для чого ця стаття, вони для галочки відписались… пересиленці перетинають кучу плокпостів, пред’являють документи… і що?! Якщо не придумали схему як їх зобов’язати ставати облік у в/к то ХРЕНА їх стільки там сидить і штани протирають, щоб Волиняки забезпечували їм спокійне життя за рахунок своїх життів та здоров’я!? Пора нам самим братись за них всіх, йти під військомати і штурмити їх, так як на Закарпатті… може тоді почнуть діяти…

  6. Читаю деякі коментарі західної України які ви нелюди звісно це в вас житло постраждало вбили сімью, а ви ще й піднімаєте за житло захмарні ціни. Ви цім хлопцям життя не давали не вам вирішувати. Ви ніколи і не працювали в цій країні все було на плечах хлопців зі східної. Чому вони нічого не пизділи на вас? Та в хамуйтесь ви будьте людьми а не собаками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця