<

На Волині облаштують пункти обігріву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 3.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
1355415580_00105

На урядовій відеоселекторній нараді Віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман особливу увагу звернув на підготовчу роботу з облаштування в холодну пору пунктів обігріву в населених пунктах усіх регіонів.

Відтак, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, підсумовуючи, дав доручення міським головам спільно з представниками ДСНС України проаналізувати ситуацію, оглянути існуючі приміщення, перевірити їх придатність та комфорт, – повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

«Сьогодні, коли Україна перебуває у стані війни, такі об’єкти повинні працювати взимку, надавати перший притулок тим, хто цього потребує»,- зауважив він.

Голова облдержадміністрації ще раз звернув увагу на стан готовності дорожніх служб до перших снігопадів. «Техніка має бути на ходу, запасів піску, солі, інших посипних матеріалів – у достатній кількості», – наголосив він.

Підкреслив Володимир Гунчик і ще один важливий аспект: проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності економії не лише газу, а електроенергії: «Поки система працює без перевантажень, але з настанням холодів можливі критичні ситуації. Тому ці ресурси теж варто використовувати раціонально».

Особливу увагу голова облдержадміністрації звернув на роботу промислових підприємств. Він дав доручення першому заступнику голови ОДА Сергію Кудрявцеву продовжувати комунікацію з підприємствами щодо дотримання ними обмежень у споживанні енергоресурсів та організації промислових канікул, у разі виникнення можливих форс-мажорних обставин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок