<

Люстрували волинських правоохоронців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 31.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар
lyustratsiya

Відбулася люстрація волинських силовиків.

Про це йдеться в Єдиному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади», – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Раніше вже повідомлялось, що відбулась люстрація п’яти силовиків з Волині. До них приєднались ще двоє міліціонерів, які обіймали високі посади. Зокрема, два колишні заступники начальника УМВС у Волинській області: Михайло Руденко та Володимира Поліщука. Обидва правоохоронці були у відомстві під час подій на Майдані.

Нагадаємо, що 19 лютого відбувся підпал приміщення УМВС у Волинській області, яким тоді керував Олександр Терещук.

Згодом відбувалось чимало пікетів, аби заступники керівника пішли з займаних посад. Згодом Михайло Руденко перебрався на Житомирщину, де очолив управління МВС.

Щодо Володимира Поліщука, то, за словами головного правоохоронця області, Петра Шпиги, той 18 днів перебував у зоні антитерористичної операції, до того ж поїхав туди за власною заявою.

Третього ж заступника, Олександра Никитюка наразі не люстрували.




один коментар
  1. Читаючи передостанній абзац коментаря Шпиги,де зазначено,що ЛЮСТРОВАНИЙ Поліщук певний час перебував!!!! в зоні АТО.Включаємо логіку: не брав участь у бойових діях ,а перебував!!!!,а це значить,що він наперед знав подальші дії….. завдяки Закону *Про люстрацію*,де зазначено \дія Закону не посилюється для осіб які брали участь в зоні АТО. Черговий раз нас розводять як котят, зухвало ,нахабно,цинічно насміхаючись над жертвами НЕБЕСНОЇ СОТНІ і жертвами неоголошеної війни на сході.А що робити з нововолинськими мусорами,котрі корчать із себе цнотливих дівчаток такими як Соломонюк,Мартинюк,Душний,Глова,та інші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота