<

На Волині глядачам дозволять відвідувати спортивні змагання

21:19 | 22.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
79
/ 1 коментар

Відтепер на Волині не забороняється присутність глядачів на змаганнях з дотриманням додаткових заходів безпеки для організації та проведення в Україні чемпіонатів, кубків, всеукраїнських змагань від різних вікових груп в умовах ведення воєнного стану, крім територій, на яких ведуться бойові дії.

Про це повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко за результатами засідання Ради оборони області, що відбулося 21-го лютого.

Відповідні зміни були затверджені на рівні центрального рівня виконавчої влади, а саме Міністерством молоді та спорту України. А отже, рішенням Ради оборони їх запровадили в дію на рівні Волині. Зокрема, внесли зміни до наказу начальника обласної військової адміністрації «Про проведення спортивних заходів в умовах воєнного стану».

Тож для зручності в області розробили пам’ятку, у якій прописані порядок та процедура проведення масових заходів на місцевому рівні.

Так, якщо культурний, фізкультурно-оздоровчий чи спортивний захід відбувається на території кількох територіальних громад, необхідне погодження з відповідними районними військовими адміністраціями. У разі, якщо це чемпіонати України чи інші заходи обласного рівня, то з Волинською обласною військовою адміністрацією.

«Пам’ятка розроблена та затверджена для того, щоб безпекові умови під час воєнного стану були підтримані належним чином», – зазначив начальник ОВА Юрій Погуляйко.




один коментар
  1. якщо стадіони, то на Волині проф.футбол і так давно вимер, нема на кого ходити та дивитися… :(
    Хіба що новий спосіб для тцкунів вручати повістки:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя