<

На Вінничині двоє чоловіків розстріляли поліцейських: 20-річний правоохоронець загинув

12:07 | 20.04.2024 / Новини / /
Перегляди
1080
/ Коментарі відсутні

У Вінницькій області двоє чоловіків напали відкрили вогонь по поліціянтах, коли ті зупинили їхнє авто для перевірки. Загинув 20-річний патрульний. У нападі підозрюють військовослужбовців — батька і сина.

Про це повідомляє поліція Вінницької області.

Сьогодні, 20 квітня, близько 2:00 години у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору.

В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений.

У поліції повідомили, що загинув 20-річний поліцейський Максим Зарецький. Він був рядовим поліції інспектором сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління.

На території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно, причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Тим часом у мережі з’явилося відео з нагрудної камери вбитого поліцейського.

У Сухопутних військах заявили, що на відео, поширеному в медіа, дійсно присутні військовослужбовці «однієї із військових частин» Сухопутних військ Збройних сил України, не вказавши якої.

«Командування Сухопутних військ надасть максимальне сприяння у всебічному та неупередженому розслідуванні у вбивстві поліціянта», — наголосили військові.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця