<

На війні загинув Юрій Глодан, який втратив дружину та тримісячну донечку через удар росії по Одесі

10:09 | 6.11.2023 / Новини / , , , /
Перегляди
263
/ коментарі 2

Росія забрала життя цілої сім’ї. У боях за Україну загинув одесит Юрій Глодан. Він був чоловіком та батьком загиблих внаслідок російського ракетного обстрілу Одеси 23 квітня дружини та тримісячної дочки.

Після трагедії чоловік вирішив служити в ЗСУ. Спершу він пішов до АЗОВу, а потім до 3-тя Штурмової бригади. Про це повідомив у Мережі його колега Oleksandr Yakovenko, – пише ТСН.

За його словами, майже кожен одесит знав цю сім’ю.

“Я не спілкувався з ним близько, але майже кожний одесит знає цю сім’ю. 23 квітня 2022 року, в його сімʼю прийшов “руський мір” — російська ракета зруйнувала житловий комплекс “Тірас” в Одесі. Трагедія відібрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили — це сімʼя Юри”, – написав він.

Нагадаємо, 23-го квітня 2022 року внаслідок ворожого ракетного удару по Одесі загинула ціла родина, три покоління жінок: бабуся Люда, молода мама Валерія та її 3-місячна донька Кіра. Жінки залишилися вдома, готувалися до світлого свята й пекли паски.




коментарів: 2
  1. нажаль, пізно вже казати. Й може комусь не сподобається. Але, невже не продуктивніше було б правдами-неправдами потрапити на вороржу територію та хоч би спробувати перерізати горло тому та родині того, хто дав наказ обстрілювати мирне населення твого міста, хто ось так взяв та відправив на той світ твоїх рідних та найближчих людей на цілому світі?..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя