<

На території волинського підприємства знайшли труп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 8.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
cf61eb5317f9

У Луцьку вбили охоронця місцевого підприємства.

До луцького міського відділу міліції звернулася 28-річна жителька обласного центру і повідомила, що на території товариства з обмеженою відповідальністю вона знайшла зі слідами насильницької смерті труп свого 61-річного батька, який працював там охоронцем, – повідомляє прес-служба міліції.

Слідчим відділом Луцького МВ УМВС України у Волинській області відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого п. 12. ч. 2. ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі до п’ятнадцяти років або ж довічне ув’язнення.

“Затримати підозрюваних допомогли двоє небайдужих волинян, які кинулися їх переслідувати, а згодом передали правоохоронцям. У підозрюваних, а це – 60-річний та 38-річний жителі Ківерцівського району, вилучили речові докази, які свідчать про їхню причетність до скоєного злочину, і передали в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи”, – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. 

Зловмисники затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції.

Проводиться досудове розслідування, в ході якого  встановлять обставини та мотиви правопорушення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок