<

На Тернопільщині чоловік помер після візиту до ТЦК

08:21 | 2.03.2024 / Новини / , , /
Перегляди
385
/ Коментарі відсутні

На Тернопільщині з’ясовують обставини загадкової смерті чоловіка. Його непритомним доправили до місцевої лікарні з Територіального центру комплектування, де він, на жаль, помер. 

Про це повідомляє ТСН.

Як офіційно повідомила пресслужба ГУ НП в Тернопільській області, за попередніми даними медики діагностували у чоловіка епілепсію. За інформацією журналістів, ще два роки тому він проходив медичну комісію, яка виявила у нього епілепсію, тому його відправили додому. 

Під час огляду тіла померлого видимих тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті не було виявлено. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу», – повідомила поліція Тернопільщини.

Також поліцейські зазначили, що відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з приміткою «Природна смерть».

Померлий був мешканцем села Медведівці на Тернопільщини та останнім часом жив один.

«Два роки тому цей мешканець отримав повістку, проходив медичну комісію. У нього була епілепсія, він був повернутий додому. Як він знов опинився у ТЦК – цього я не знаю. Всі ми чекаємо на висновки судової експертизи», – розповіла журналістам староста села Медведівці Галина Бабій.  

Староста села додала, що у вересні 2024 року цей чоловік міг би святкувати 50-річний ювілей.

Своєю чергою, у міській раді міста Бучач додали, що вчора односельці померлого приїхали протестувати в центрі міста – для багатьох ця смерть стала справжньою загадкою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота