<

На Тернопільщині чоловік втретє заразився коронавірусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:07 | 30.07.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

У Тернопільській області виявили чоловіка, який утретє захворів на коронавірусну хворобу. Чиновники зазначають: у цьому регіоні це вже не перший випадок повторного зараження.

В області зареєстровано декілька повторних випадків захворювання на COVID-19. Є хворий, який захворів уже втретє. Про це заявив начальник управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук. Про це інформує пресслужба відомства.

“Ми повинні розуміти, що, навіть, перехворівши коронавірусною інфекцією, це не убезпечує нас від повторного захворювання”, – заявив Володимир Богайчук.

Також він наголосив, що спостерігається агресивність вірусу у певних регіонах. Зокрема, у Монастириському районі майже усі хворі перебувають у важкому стані.

При тому на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили, що поки у Тернопільській області не посилюватимуть карантин.

Зазначимо, що про випадки повторних заражень у світі відомо ще від початку пандемії. Наприклад, у лютому в Китаї вже були пацієнти, які заражадися вдруге.

Про лікарку-анестезіологиню, яка захворіла на COVID-19 вдруге, повідомляли на початку червня у Чернівецькій області. Антитіла, які імунна система виробляє для боротьби з коронавірусом, можуть “працювати” тільки кілька місяців у людей з легкою формою захворювання. Але це не означає, що захист зникає або що буде неможливо розробити ефективну вакцину.




один коментар
  1. Повна єрунда, абсолютно неправдива інформація, видно що журналіст знає про цю інфекцію більше ніж кращі науковці світу. Все б нічого якби … навіщо шкідливо дезінформувати населення?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок