<

На російському ТВ продемонстрували можливий ракетний удар по США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 27.02.2019 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарів 9

На російському телебаченні вийшла передача, у якій демонструється можливий ракетний удар Росії по цілях у США. Раніше про це заявив президент РФ Володимир Путін.

Відповідний сюжет вийшов на каналі “Росія 24” ,- передає Прямий.

24-го лютого в ефірі російського державного телеканалу Россия 24 вийшов сюжет під назвою “Цілі намічено”.

У ньому пропагандист Дмитро Кисельов, ведучий програми “Вести недели”, продемонстрував, які на стратегічні цілі в Сполучених Штатах направлені російські ракети “Циркон”.

Такий гіпотетичний удар телеведучий назвав “принципово новим поворотом у бік справедливості” – мовляв, досі Америка могла дозволити собі відсиджуватися за океаном, підставляючи під удар лише своїх союзників.

Кисельова сюжеті посилається на нещодавню промову президента РФ Путіна, у якій прозвучали подібні погрози в адресу США.

Так, ведучий показав п’ять стратегічних цілей, показавши росіянам відповідну графіку.

На східному узбережжі Сполучених Штатів – це Пентагон, штаб-квартира Міноборони США; Кемп-Девід, заміська резиденція президента США в штаті Меріленд; і Форт-Рітчі, один зі штабів американської армії, позначений у сюжеті як “командний центр комітету начальників штабів”.

Ще два об’єкти знаходяться на західному узбережжі США. Перший – радіостанція американських Військово-морських сил Джим-Крік (штат Вашингтон), яку Кисельов називає “пунктом управління ядерними силами”. Другий – база Мак-Клеллан у Каліфорнії, названа в сюжеті пунктом “управління стратегічними наступальними силами”. Насправді це колишня база ВПС США, закрита у 2001 році.




коментарів: 9

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер