<

На росії дрони атакували одразу два нафтопереробні заводи

08:21 | 16.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

У росії заявили, що вночі 16-го березня безпілотники атакували нафтопереробний завод у Сизрані, а також Новокуйбишевський НПЗ. Обидва розташовані у Самарській області рф.

Про це пишуть російські ЗМІ, повідомляє Громадське.

Працівники НПЗ у Сизрані розповіли, що по території нафтопереробного заводу вночі вдарив безпілотник, після чого почалася пожежа, яку станом на ранок досі не вдалося погасити. Площа займання становить 500 квадратних метрів.

У той самий час кілька інших дронів атакували Новокуйбишевський НПЗ. Там також почалася пожежа, але її погасили через пів години.

Згодом губернатор Самарської області Дмитро Азаров підтвердив «РИА Новости» атаки цих двох заводах. За його словами, виникла пожежа на установці з переробки нафтопродуктів, постраждалих немає.

Міноборони рф інциденти в Самарській області не коментувало, а натомість заявило про нібито знищення 5 українських безпілотників над територією Курської області, а також трьох дронів, реактивного снаряду та ракети «Точка-У» над Бєлгородською областю.

Українська влада та військові зазвичай офіційно не коментують прильоти на території рф. Ми намагаємось отримати коментар у Головного управління розвідки Міноборони України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя