<

На Прикарпатті 34-річний чоловік зґвалтував і задушив 9-річну дівчинку

09:48 | 20.06.2023 / Новини / , , /
Перегляди
1108
/ коментарі 4

9-річну дівчинку із селища Кути Косівського району, яку розшукували, знайшли вбитою. Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві — 34-річного родича загиблої.

Він зізнався у скоєному, інформують на фейсбук-сторінці поліції Івано-Франківської області, пише Суспільне.

Як йдеться у дописі, 18 червня о 17:45 до поліції звернувся 40-річний житель селища Кути. Чоловік повідомив, що його 9-річна донька орієнтовно о 15:00 пішла до сестри, однак до неї так і не прийшла. Зв’язок з нею зник, її мобільний телефон був поза зоною досяжності.

Орієнтовно о 21:30 косівські поліцейські знайшли в хащах селища Кути тіло дитини з ознаками насильницької смерті. Неподалік був одяг дівчинки.

Поліцейські через камери відеоспостереження з’ясували, що до злочину причетний 34-річний родич загиблої.

“Фігурант того дня приїхав у гості до свого двоюрідного брата — батька дівчинки. Невдовзі дитина пішла до сестри, а чоловік рушив за нею. Фігурант запропонував скоротити дорогу і так заманив її у хащі. Там він зґвалтував і задушив дівчинку”, — йдеться у дописі.

За кілька годин підозрюваного, раніше судимого за злочини проти статевої недоторканості та проти власності, затримали в селищі Кути.




коментарів: 4
  1. Хвору особу лікувати би, але вибачте, не у наш непростий до того ще й воєнний час. . Пристрелити те біосміття , та десь закопати щоб сильно не смерділо ..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок