<

На прибирання Ківерців витратять 1,7 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:43 | 10.02.2019 / Новини / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

На послуги з прибирання і підмітання вулиць у Ківерцях цього року витратять 1,7 мільйона гривень.

Відповідний тендер Ківерцівська міська рада оголосила через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 22 лютого. Своєю чергою, аукціон має розпочатися 25 лютого, – інормують Волинські новини.

Йдеться про санітарне механізоване та ручне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, скверів міста протягом року, з вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів у селі Заброди Ківерцівського району.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації; чітке дотримання режимів і графіків прибирання; забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається; механізоване прибирання залежно від технічних характеристик спецтехніки, але не менше 1 м; обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів; дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Учасник зобов’язаний надавати послуги в робочі, святкові, вихідні та інші неробочі дні. Також він повинен застосовувати заходи із захисту довкілля, зокрема забезпечувати унеможливлення розсипання зібраного сміття в процесі його прибирання, перевезення і забруднення ґрунтів паливно-мастильними матеріалами, які використовуватимуться в процесі експлуатації машин та механізмів при виконанні послуг.

Послуги повинні надаватися якісно, своєчасно і в повному обсязі. Окрім того, учасник повинен забезпечувати щоденне утримання об’єктів благоустрою в належному санітарному стані.

Послуги з прибирання і підмітання вулиць у Ківерцях мають надавати до кінця цього року.

Відзначимо, що подібні тендери оголосили в ЛуцькуМаневичах та Рожище, де послуги з прибирання та підмітання вулиць оцінили у 20 мільйонів, 1,2 мільйона та 1,171 мільйона гривень відповідно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя