<

На польсько-українському кордоні у чергах стоїть 2300 вантажівок

15:19 | 6.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
50
/ Коментарі відсутні

Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко поінформував, що польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок до пунктів пропуску на кордоні з Україною. За його словами, у чергах стоять 2300 вантажних транспортних засобів.

Про це Андрій Демченко сказав на брифінгу, передає Суспільне.

“Як і раніше блокування здійснюється на 6 пунктах пропуску. Станом на ранок 6 березня в чергах стоять 2300 вантажівок, які очікують на в’їзд в Україну”, — розповів речник ДПСУ.

Він додав, що з п’ятниці польські протестувальники взагалі не пропускали вантажівки в обох напрямках по пункту пропуску «Шегині», у понеділок надійшла інформація, що протестувальники вирішили пропускати в бік України по 12 автівок раз на 12 годин. Таким чином кордон перетнуло по 60 вантажівок в обох напрямках.

За його словами, польські фермери не пропускають автівки, які слідують з України на в’їзд в Польщу, через пункт пропуску “Ягодин”.

“З Польщі пропускають дуже повільно. За вчора було пропущено лише 70 вантажівок на цьому напрямку”, — сказав Демченко.

Водночас легкові автівки та автобуси скрізь вільно перетинають кордон, для цієї категорії транспорту по той бік кордону рух не обмежується.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок