<

«На переговорах в Туреччині вимоги окупантів зменшились, бо вони зламали зуби об Україну», – Стерненко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 30.03.2022 / Новини / , , /
Перегляди
805
/ коментарі 2

29-го березня у Туреччині відбулися чергові переговори між російськими окупантами і Україною. Там стало зрозуміло, що вимоги рашистів значно зменшились. Це свідчить про те, що окупанти зламали зуби об Україну і об українських захисників. І зараз вони у відчаї, бо їхні плани провалилися.

Саме такої думки громадський діяч і активіст Сергій Стерненко, який з початку війни взяв до рук зброю та пішов захищати Батьківщину.

У своєму новому блозі він розповів про результати перемовин між росією та Україною, висловив думку про відмову нашої держави від НАТО і те, якими можуть бути ймовірні гарантії безпеки, обурився тим, що Крим і Донбас можуть лишитися за окупантами, а також розкритикував заяви українських політиків, які пролунали після переговорів.

Стерненко зауважив, що в переговорах є й чимало позитиву. Він прокоментував заяву міністра оборони російських окупантів Сергія Шойги, який з’явився вперше за більше ніж два тижні, і видав заяву, що росія ніби-то досягла якоїсь своєї мети щодо демілітаризації України, і тепер буде займатися іншою метою – захопленням усього українського Донбасу: Донецької та Луганської областей. На його думку, ця заява свідчить про те, що російські окупанти усвідомили свій провал в Україні.

“Але ж спочатку були заяви про денацифікацію і демілітаризацію, про яку вони брешуть. Цього всього не відбулося. У нас цілком боєздатні Збройні Сили, які так само вбивають російських окупантів, як і вбивали із першого дня. Подібні заяви від них насправді лунають не вперше. Тобто знищити всю Україну в них не вийшло, тому тепер вони будуть намагатися знищити хоча б Донбас.

Це вони зараз і роблять. Зокрема, в Маріуполі наразі найскладніша ситуація. Ця заява свідчить про те, що росія й надалі вчинятиме воєнні злочини на великій частині нашої держави, а також про те, що вони розуміють, що провалились і програють. Ну хоч так дійшло: з величезними російськими витратами”, – зазначив активіст.

Він зауважив, що після переговорів представники російської федерації видали ще одну дуже цікаву заяву про зменшення воєнної активності в Київському і Чернігівському напрямках. Стерненко вважає, що відступ окупанів з цих територій пов’язаний з тим, що їх тут дуже сильно б’ють. І вони не можуть справитись з українською армією.

“Представники російської федерації заявили, що будуть зменшувати кількість контингенту, який буде знаходитись в цих регіонах, що частину своїх військ нібито будуть звідти виводити. Але, як підтвердила наша розвідка, вони ще раніше почали відступати по цих напрямках вже протягом кількох днів. Більше того, наші захисники б’ють їх там досить успішно.

І я думаю, саме із цим пов’язаний їхній відступ з цих територій. Це не масовий відступ, але це відбувається. І не тому, що вони досягли якихось своїх цілей. А тому, що вони не можуть справитись з українською армією, яка проводить успішну денацифікацію і демілітаризацію російської армії на території України”, – наголосив блогер.

Стерненко підкреслив, що слова і вчинки рашистів розходяться. Адже під час перемовин говорили, що прагнуть миру, а в той самий час продовжували вбивати українців, стріляти по українських містах і відправляти крилаті ракети на нашу територію. Тому, за словами активіста, вірити окупантам не можна взагалі.

“Я думаю, найкращим показником намірів окупантів є те, що відбувалося не на самих перемовинах, а під час їх проведення. Під час цих переговорів окупанти продовжували бити по українських містах, продовжували знищувати Маріуполь, запустили крилату ракету у бік Старокостянтинова у Хмельницькій області, нанесли серйозний удар по будівлі Миколаївської обласної адміністрації, яка практично повністю зараз зруйнована.

І поки вони намагаються розповідати, що хочуть домовлятись про мир, насправді роблять зовсім інше. Тому, в першу чергу, зважати треба на те, що російські окупанти роблять, а не на те, що вони кажуть, бо справжні наміри російських нацистів було якраз видно по їхнім діям”, – запевнив Стерненко.

Блогер зазначив, що про справжні наміри рашистів також говорив і зрадник чеченського народу та просто сцикун рамзан кадиров, який сказав, що не треба проводити ніяких переговорів з Україною, а треба захопити Київ.

“Кадиров зауважив, що в Києві наше “логово” і треба розбити нас саме тут. Ну але, рамзанчик, ти ж вже намагався прийти в Київ. Чого ж ти сам сюди не зайшов? Страшно? Тому, що Київ для тебе стане, як Париж? Прийти, побачити і померти?”, – звернувся активіст до кадирова.

На думку Стерненка, це також говорить про справжні наміри російських терористів, яким треба знищити усю Україну.

“Це те, чого вони хочуть досягти, щоб вони там не казали. І не важливо, коли вони будуть намагатися це зробити: чи сьогодні, зараз в найближчі дні, чи через декілька років. Справжні наміри російських нацистів незмінні, і треба про це пам’ятати завжди”, – переконаний блогер.

Висловився Стерненко і про те, що росіяни нібито не проти вступу України в ЄС:

“Мединський, представник російських окупантів, заявив, що росія – не проти вступу України до Європейського Союзу. Ну дякуємо, собаки, що ми маємо почути вашу думку і, що ви не проти того, щоб Україна сама вирішувала, як їй бути і де їй бути. Це наша абсолютно справа вирішувати, до якого союзу чи альянсу нам приєднуватись, і російські окупанти можуть запхати свою думку туди, де Ілля Кива зберігає свої довідки, або туди ж, де перебуває російський воєнний корабль”.

Активіст повідомив, що в самій росії вже чомусь не раді результатам цих перемовин. І кажуть, що тут нібито йдеться про зраду російських інтересів. Однак, він вважає, що російській владі плювати на думку свого “недонароду”, який ні на що не здатний.

“Вони виють у себе там в болотах, що це зрада. Що російські інтереси здали, що треба йти і захоплювати Київ. Вони це пишуть, нібито комусь цікава думка росіян. Вони ні на що не здатні. Вони можуть вимагати чого завгодно, але російським правителям плювати на думку їхнього недонароду. Бо вони там ніхто. Раби, не здатні на протести, на повстання і до захисту своїх прав.

І так, це зрада продати свою особисту думку, і так, це зрада для росіян, бо їм розповідали, що в них друга армія в світі, а тут 22 нібито армія українська бере і нагинає російську федерацію. А тут замість того, щоб взяти Київ, вони кажуть: “Ну ми вирішили повідступати трошки від Києва”. Ага, вони вирішили. Це вирішили українські захисники, а не ось ці ваньки, які приперлися на нашу землю і валяються біля наших доріг.

Тому, нешановні громадяни російської федерації, знайте: ваша влада плює на вас, і їй абсолютно байдуже, що ви там думаєте. І ваша прекрасна армія підійшла до межі свого краху. Її б’ють звичайні українці. Причому, як професійні військовослужбовці, так і хлопці з територіальної оборони, у яких мінімальна підготовка. Зверніть увагу, що абсолютно зникли кудись у росіян ці дебільні терміни: демілітаризація і денацифікація України. Вже вони цього не вимагають. Вже не вимагають для російської мови статусу державної. Якось дуже сильно їхні вимоги знизились.

А все тому, що російські окупанти зламали зуби об Україну, об українських захисників. І те, що вони зараз несуть, говорить про те, що вони у відчаї, вони не очікували, що Україна буде так сильно себе захищати, що Україна буде знищувати їхні війська, і тому вони вже поступово зменшують свої вимоги.

Прокоментував Стерненко і заяви української сторони, яка брала участь в переговорах. Він розкритикува можливий мирний договір між Україною і окупантами і обурився тим, що на переговорах взагалі не обговорюється питання репарацій.

Активіст запевнив, що український народ ніколи не відмовиться від територіальної цілісності своєї держави. Він наголосив: українці героїчно борються і обов’язково переможуть.




коментарів: 2
  1. А ще може тому що всі уже давно зрозуміли що всі оті переговори та обіцянки рос.виродків нічого не варті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа