<

На одному з ринків Луцького району виявили безакцизний алкоголь і сигарети на суму 16,5 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:22 | 7.02.2019 / Новини / , /
Перегляди
172
/ Коментарі відсутні

В селі Рованці Луцького району, під час перевірки ринку ТК «Новий ринок», фіскали виявили алкоголь і сигарети без відповідних ліцензій та марок акцизного податку.

Про це інформує управління контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області.

Щойно фіскали отримали інформацію з територіальної громади про здійснення торгівельної діяльності без придбання дозвільних документів та інші порушення, в межах компетенції провели контрольно-перевірочні заходи.

Факти зловживань в ході фактичних перевірок підтвердилися. Зафіксували випадки безліцензійної діяльності з реалізації алкогольних напоїв та зберігання спиртного і цигарок без марок акцизного податку встановленого зразка, мала місце торгівля рідиною з характерним запахом спирту.

Як результат, на території ринку ТК «Новий Ринок»  в селі Рованці Луцького району співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області вилучили 185 пляшок алкогольних напоїв сумнівної якості, 12 пачок сигарет та 24 пляшки алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка, 2 упаковки горілки «Beg in Box» об’ємом по 10 літрів,  майже 120 літрів рідини з характерним запахом спирту у пластиковій тарі.

Загальна вартість вилученого товару – 16.5 тисячі гривень.

Окрім цього, ціни на вилучений алкоголь і цигарки були нижчі від звичайних.

За допущені порушення на підприємців очікує штраф на суму понад 141,5 тис. гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя