<

На Одещині через негоду заборонили рух трасою Одеса — Рені: відомо про аварії та постраждалих

19:51 | 26.11.2023 / Новини / /
Перегляди
169
/ Коментарі відсутні

У низці регіонів України попереджають про негоду, а саме — снігопад та ожеледицю. На тлі погодних умов в Одеській області вже ввели обмеження для руху на деяких трасах, зокрема рух заборонили на М-15 Одеса — Рені. У південному регіоні відомо про аварії та постраждалих.

Про це повідомила ДСНС.

Глава обласної військової адміністрації Олег Кіпер каже, що рух для великовагових транспортних засобів перекрили на трасі М-28 Одеса — Южне з 8:30 26 листопада орієнтовно на 12 годин. Припускається, що траса М-15 Одеса — Рені буде закритою протягом цього ж часу.

Водночас обмеження в русі для великовантажних транспортних засобів ввели на автодорозі М-05 Київ — Одеса, км 274+435 — км 466+700, зазначили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в області.

«Просимо всіх водіїв не виїжджати з дому, а перечекати несприятливі погодні умови. Наразі на дорогах слизько, є замети, непроїзні місця, затори та ДТП», — наголосили в ОВА. 

Наразі відомо, що рятувальників 18 разів залучали до ліквідації наслідків негоди. Робота проводиться в місті Одеса та по області. Рятувальники прибирають дерева з проїзних частин дороги та приватних домоволодінь. Із заметів дістають автомобілі. 

Поліціянти кажуть, що убезпечують рух та допомагають людям, які потрапили в замети й ДТП в області. Наразі вже сталося кілька аварій, які ускладнили рух, також відомо про двох постраждалих. 

Ось, що в Нацполіції розповіли про аварії:

  • На трасі Одеса — Рені біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль із зерном. Водій не постраждав.
  • На трасі Одеса — Рені біля села Броска на підйомі застрягли автомобілі, унаслідок чого збільшився затор.
  • «Швидка» з хворими не змогла проїхати поблизу села Лиманське Ренійської громади. Поліція довезла медиків та чоловіка в лікарню на своєму службовому транспорті.
  • Біля села Новокам’янка Ізмаїльського району пасажирський автобус Варна — Київ із 22 пасажирами з’їхав у кювет. Ніхто не постраждав.

Також надзвичайники розповідали, що в Білгород-Дністровському районі зі снігового замету витягли автомобіль швидкої допомоги.

Ситуація в інших регіонах 

Вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікуються складні погодні умови ІІ (помаранчевого) рівня небезпеки в низці регіонів, попередили в Українському гідрометеорологічному центрі. Також у деяких областях прогнозують І рівень (жовтий) небезпеки.

Так, сильні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, хуртовини, снігові замети очікують у Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях. Водночас у Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях — сильні снігопади. 

Окрім того, значні дощі прогнозують в Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях та Криму. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок