<

На Любомльщині затримали трактор з контрабандними цигарками

16:10 | 17.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
467
/ 1 коментар

На Любомльщині поблизу українсько-польського кордону прикордонники виявили осіб, ймовірно, причетних до незаконного перевезення до Польщі тютюнових виробів, та трактор з причепом, у якому заховали контрабанду.

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

Днями, прикордонний патруль за 20 метрів до держрубежу помітив двох чоловіків. В ході перевірки наряд встановив, що законних підстав перебувати в цій місцевості громадяни не мали. Згодом в поле зору прикордонників потрапив трактор, водій якого, побачивши правоохоронців, розвернувся й поїхав у протилежному від кордону напрямку.

Невдовзі в результаті пошукових заходів прикордонники зупинили транспортний засіб, яким керував 51-річний житель Любомльщини. Провівши ретельний огляд трактора, військовослужбовці виявили в причепі подвійне днище.

В обладнаній схованці знаходилися пакунки з тютюновими виробами. Загалом звідти наряд дістав понад 5 тисяч пачок сигарет різних торговельних марок, які ймовірно були підготовленні для незаконного переправлення до Польщі.

Чоловіків прикордонники доставили до підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміндокументів.

Про виявлення у діях тракториста ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України, охоронці кордону поінформували співробітників Нацполіції. Тютюнові вироби та транспортний засіб правоохоронці встановленим порядком вилучили.




один коментар
  1. Кому війна , кому сигаретний бізнес.. Цікаво трактористу вручили повістку?:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя