<

На Київщині внаслідок атаки росіян загинули двоє людей, 11 – поранені

11:20 | 2.01.2024 / Новини / , , , /
Перегляди
90
/ Коментарі відсутні

Третій день поспіль російські окупанти продовжують масовані атаки на Київщину.

Зранку 2-го січня терористи продовжили масовану атаку регіону ракетами. За оперативною інформацією, внаслідок падіння уламків ракет в м. Вишневе пошкоджено 5 багатоквартирних будинків. Про це повідомив голова ОВА Руслан Кравченко.

“Вночі ворог атакував регіон БПлА. Тривога тривала понад три години. Активно працювали сили ППО. Організовано евакуацію людей до найближчих пунктів обігріву, з людьми працюватимуть психологи ДСНС. Також проводиться робота по розгортанню мобільного пункту обігріву”. – йдеться в повідомленні.

За оперативною інформацією, в деяких населених пунктах пошкоджено низку приватних будинків, понад 60 автомобілів. Через падіння уламків також сталася пожежа в недобудованій церкві, пошкоджено декілька підприємств та складських приміщень. Крім того, ушкоджень зазнав один із обласних медзакладів. Пацієнтів наразі переводять до іншого обласного медзакладу.

На жаль, 2 людини загинули, ще 11 поранені, зокрема одна дитина. Їм надається вся необхідна медична допомога.

В низці населених пунктів області також виникли проблеми з енергопостачанням. Зокрема, в Броварському, Бучанському, Фастівському та Вишгородському районах.

В області працюють пункти незламності. Обʼєкти критичної інфраструктури поступово переходять на альтернативне живлення – генератори.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця