<

На Кримському мосту – «надзвичайна ситуація»: окупаційна влада зупинила рух

09:31 | 17.07.2023 / Новини / /
Перегляди
337
/ Коментарі відсутні

Уночі в Криму чули вибухи. Окупаційна влада заявила про «надзвичайну подію» на Кримському мосту. У Міністерстві транспорту росії кажуть, що пошкоджено дорожнє полотно.

Про це інформує Громадське.

Окупаційний глава Криму Сергій Аксьонов пише, що «надзвичайна ситуація» сталася в районі 145-опори Кримського мосту з боку Краснодарського краю. Автомобільний рух зупинений, рух залізничного транспорту невдовзі обіцяють відновити. Також обмежили рух поромів.

Мінтранс рф стверджує, що на мості лише пошкоджене дорожнє полотно, передає «РИА Новости». Мовляв, конструкції прольотів Кримського мосту залишаються на своїх опорах і не пошкоджені.

Місцеві телеграм-канали писали, що вночі проти 17-го липня в Криму було чутно звуки вибухів у районі мосту, після чого на двох його прольотах зникло освітлення.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, мовляв, на Кримському мосту загинули чоловік та жінка з Бєлгородщини, а їхню дочку було поранено.

Речник української розвідки Андрій Юсов у коментарі «Суспільному» заявив, що ГУР не коментує причини подій на Кримському мосту: «Можна лише процитувати слова керівника ГУР Кирила Буданова про те, що “Кримський міст — конструкція там зайва”».

Baza пише, що один прольот мосту знищено, ще один — пошкоджений.

Окупаційна влада закликала жителів і гостей півострова «утриматися від поїздок через Кримський міст», а також по можливостізалишатися в готелях та санаторіях після події на Кримському мості.

Самопроголошений радник голови Криму Олег Крючков після інциденту на мосту повідомив, що в так званому міністерстві курортів республіки розгорнуть координаційний штаб, передає «Коммерсантъ».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер