<

На Кіровоградщині в річці потонуло двоє дітей: тіло однієї досі шукають

09:45 | 23.01.2024 / Новини / , /
Перегляди
165
/ 1 коментар

У Кіровоградській області двоє дітей потонули в річці Інгулець. Тіло однієї – восьмирічного хлопчика вже знайшли. Пошуки другої дитини тривають вже третю добу.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Кіровоградській області.

«20 січня о 15:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від стурбованої жительки с. Олександрівка Петрівської СТГ Олександрійського району про те, що вона бачила двох дітей, які знаходились на кризі р. Інгулець. Після цього, зі слів жінки, через деякий час обоє дітей зникли. На місце події було направлено відділення рятувальників 32-ої пожежно-рятувальної частини смт Петрове», – йдеться у повідомленні.

Вранці 21 січня рятувальники виявили й дістали з водойми тіло хлопчика 2015 року народження. Пошуки другої дитини тривають. Причину та обставини загибелі дитини встановлюють фахівці, повідомили рятувальники.

Речниця управління ДСНС Кіровоградської області Оксана Мачак у коментарі Українській правді розповіла, що місцева мешканка бачила, як діти каталися на кризі.

«Після її звернення на місце події виїхали рятувальники, однак пошуки не дали результатів. Наступного дня на місце події виїхали водолази. Вони пройшли понад 600 метрів акваторії. Також шукали по ходу річища річки», — сказала Оксана Мачак.

За її словами, станом на 14:00 22-го січня водолази припинили обстеження водойми, пошуком другої дитини займаються правоохоронці.

«Пошуки тривають, дитина досі не знайдена», – сказала речниця поліції Кіровоградщини Віталіна Бевзенко.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок