<

На Хмельниччині впала повітряна куля з людьми на борту, є загиблий та поранені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:24 | 23.05.2021 / Новини /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

У Кам’янець-Подільському районі Хмельницької області 22-го травня впала повітряна куля, на борту якої перебували пасажири. Один чоловік загинув, ще п’ять людей, серед яких і пілот, отримали травми різного ступеня важкості.

Про це повідомила поліція Хмельницької області.

Правоохоронці повідомили, що всього на борту перебували пілот та п’ятеро пасажирів — двоє чоловіків з Хмельницького, подружжя з Прилук та мешканець Кам’янець-Подільського району. Внаслідок аварії помер 53-річний житель Прилук. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції розпочали розслідування за частиною 3 статті 281 (Порушення правил повітряних польотів) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Місцеве видання «Вечірній Кам’янець» пише, що повітряна куля зачепила кошиком електричну лінію — це й спричинило аварію. Однак згодом місцеві мешканці заявили, що аеростат за електролінію не зачіплявся — його нібито заносило в різні боки ще до падіння.

Інцидент стався під час щорічного фестивалю повітряних куль, який відбувається з 21 по 23 травня у Кам’янці-Подільському.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок