<

На Херсонщині зіткнулись одразу п’ять автівок: вісім людей постраждали, більшість із них ㅡ діти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 2.06.2021 / Новини / /
Перегляди
300
/ Коментарі відсутні

1-го червня на автодорозі «Олешки — Гола Пристань — Скадовськ» у Херсонській області сталась аварія одразу з 5 автівками. Унаслідок ДТП медичну допомогу надали 8 людям, 6 із яких ㅡ діти.

Про це повідомили у поліції Херсонської області.

Правоохоронці отримали повідомлення про аварію близько 18:00. ДТП сталася приблизно на 15 км автодороги неподалік садового товариства «Бригантина».

Як встановили поліцейські, 71-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не пропустив автомобіль Infiniti QX-50, який рухався назустріч.

В результаті між автомобілями сталося дотикове зіткнення, після чого Infiniti неконтрольовано виїхав на зустрічну для нього смугу руху. Там відбулося його зіткнення з автомобілями Skoda Octavia, Kia Cerato та Mazda CX-5.

У поліції повідомили, що у результаті ДТП медичну допомогу надали 8 людям, з яких 6 ㅡ діти. Найменшій дівчинці немає ще й року.

Наразі в медзакладах перебувають доросла жінка та двоє дітей. Одна дитина перебуває в реанімаційному відділенні непритомна. Зокрема, до реанімації дитячої обласної лікарні направили 8-річного хлопчика з травмою голови.

Його 56-річну бабусю госпіталізували до лікарні з переломом ключиці.

Жінка з хлопчиком були пасажирами автомобіля Kia Cerato та постраждали найбільше. Решта учасників ДТП отримали незначні забиття.

Наразі правоохоронці кваліфікували справу про ДТП за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). У поліції також зазначають, що візуально усі водії транспортних засобів були тверезі, але кожен із них здав аналізи на встановлення вмісту алкоголю в крові. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця