<

На Херсонщині ліквідували нардепа-зрадника Ковальова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:34 | 22.06.2022 / Новини / , , /
Перегляди
874
/ Коментарі відсутні

У Херсонській області ліквідовано нардепа-колаборанта від «Слуги народу» Олесія Ковальова. Він перейшов на бік окупантів та залишився у захопленому Херсоні.

Про це повідомив позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко.

“За попередньою інформацією у місті Гола Пристань знищено нардепа-зрадника Ковальова, який залишився у Херсоні і розповідав, що “россия тут навсегда”. Чекаємо на офіційне підтвердження”, – зазначив Шевченко.

Він також опублікував відео з місця вибуху. На кадрах видно понівечену автівку, а на передньому пасажирському сидінні – триколор окупантів. 

Телеграм-канал Perepichka NEWS зазначає, що в Херсонській ОВА інформацію про ліквідацію Ковальова не підтверджують.

3-го травня стало відомо, що народного депутата України Олексія Ковальова виключили зі складу депутатської фракції політичної партії “Слуга народу” у Верховній Раді України.

Оперативники Бюро встановили, що депутат співпрацює з окупаційними силами Російської Федерації на тимчасово окупованій території Херсонської області. Підконтрольні йому підприємства постачають харчову продукцію до Автономної Республіки Крим з подальшою реалізацією на території рф, а також завозять на Херсонщину паливно-мастильні матеріали з окупованого Криму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота