<

На Горохівщині невідомі вирубали близько тисячі дерев

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 9.11.2021 / Новини / /
Перегляди
1099
/ 1 коментар

У ДП «Горохівське лісомисливське господарство» невідомі особи незаконно зрубали 820 дерев. Порубка здійснена на суцільній ділянці площею 0,9 га в межах 7-го виділу 67-го кварталу Коритницького лісництва.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Згідно з матеріалами лісовпорядкування вік зрубаних дерев породи «сосна», «береза», «граб» та «черешня» складав 21 рік.

Загальний розрахований розмір шкоди, завданої навколишньому природному середовищу внаслідок незаконної порубки дерев складає 1 млн 245,1 тис. гривень.

Зазначається, порубка дерев була здійснена в зимовий період 2020 року, а в липні 2020 року на зазначену земельну ділянку, яка відповідно до картографічних матеріалів лісовпорядкування перебуває у постійному користуванні державного підприємства «Горохівське лісомисливське господарство», зареєстровано право приватної власності для ведення особистого селянського господарства.

Наразі матеріали перевірки по цьому факту порушень вимог природоохоронного законодавства Держекоінспекцією у Волинській області спрямовано до правоохоронних органів.




один коментар
  1. Пишіть інформацію повністю! Це було в Коритницькому лісництві ДП “Горохівське ЛМГ” – і це територія бувшого Локачинського району, а не Горохівського! Зверніть увагу – взимку 2020 року! Цій події майже 2 роки! ))))
    Внесіть виправлення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер