<

На дорозі з Володимира-Волинського до Луцька покрали дорожні знаки та понищили штучні споруди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:52 | 27.12.2019 / Новини / , /
Перегляди
14
/ коментарів 6

На трасі H-22, на відремонтованій ділянці дороги Володимир-Волинський Луцьк почастішали випадки крадіжок дорожніх знаків, невідомі потрощили бар’єрне огородження, та пошкодили сигнальні стовпчики.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На жаль, не всі вміють цінувати працю інших та бережно ставитись до чужого майна. Окрім того, що автомобільні дороги вкрай потерпають від перенавантажених транспортних засобів, значної шкоди їм завдають ще й дії зловмисників, які з корисних чи інших мотивів викрадають або руйнують елементи облаштування доріг.

Зокрема, зауважують, що на ділянці цієї траси Володимир-Волинський – Луцьк невідомі особи викрали значну кількість дорожніх знаків та потрощили бар’єрне огородження, а днями там виявили пошкоджені сигнальні стовпчики.

Дорожники також додають, що непоодинокими є випадки завдання шкоди дорожній інфраструктурі внаслідок ДТП, що незафіксовані в поліції, адже порушники залишають місце пригоди. У такому разі, як правило, неможливо встановити винуватця і стягнути з нього матеріальну шкоду, тож відновлювати пошкоджене майно доводиться за державні кошти, що спрямовуються на експлуатаційне утримання автошляхів.

Унаслідок таких вчинків не лише завдається шкода державному майну, а й ставиться під загрозу безпека користувачів доріг, бо відсутність того чи іншого засобу організації дорожнього руху створює передумови для виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до волинян із проханням дбайливо ставитися до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг та штучних споруд на них.

«Також закликаємо громадян не бути байдужими і, у разі виявлення випадків навмисного пошкодження або викрадення елементів облаштування доріг, своєчасно повідомляти про це в правоохоронні органи та в Службу автомобільних доріг у Волинській області», – йдеться в повідомленні.




коментарів: 6
    • Як би був в європі то таке часто побачив коли авто злітає зтраси, а відбійники спасають… А не спалена машина з кучою трупів в канаві або десь в куветі…

  1. Поставити хороші камери, і кого злаплять, то руки пообрубувати. Чим далі тим гірше живемо, а чого?
    Люди безмозгові.

  2. Шо ти плетеш, писака… видно що не їздиш трасами… це звичайна аварія, і примята огорожа, яка зупинила падіння авто у кювет. Пиши краще про котиків…

  3. Начинать надо с себя, всем! Сегодня ездил в Луцк и назад. 70 – 80% “водителей” по сёлам летят 80 – 100 км/ч, разметка – “пофиг” , знаки – “пофиг”, правила обгона или не знают, или игнорируют. Сигналы поворота – это вообще… Их 90% включают вместе с поворотом руля. А зачем уже?! Я уже и так увидел, что “водитель” начал манёвр. А сигнал то – ПРЕДУПРЕДИТЕЛЬНЫЙ! А может лампочки экономят? ХЗ. Едут так, как позволяет дорожное покрытие и, якобы, опыт. А асфальт проложили хорошо. Не хочу накаркать, но так ездить нельзя, может плохо закончиться. (Недавний пример Нововолынска – не показатель? Опыт переоценен был, и сильно). Нужна самодисциплина, а не камеры с погонами по кустам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа