<

На Дніпропетровщині чотири вантажівки потрапили у ДТП: одна з них горіла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 18.08.2021 / Новини / /
Перегляди
175
/ Коментарі відсутні

У Дніпропетровській області сталась масштабна аварія за участі чотирьох вантажівок. Медики госпіталізували чотирьох постраждалих з різними ступенями важкості, є загиблий.

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники отримали повідомлення про аварію о 20:23 17 серпня. ДТП сталося на вулиці Полтавське шосе Амур-Нижньодніпровського району.

В аварію потрапили чотири вантажівки: «Scania», яка перевозила нафтопродукти, вантажний автомобіль «DAF», призначений для перевезення сипучих зернових культур, вантажівка «Mercedes» та вантажний автомобіль «DAF».

Коли рятувальники прибули на місце, горіла кабіна вантажного автомобіля «DAF», але сам водій встиг вибратися з машини.

У понівеченій вантажівці «Mercedes» було заблоковане тіло водія. Працівники екстреної медичної допомоги госпіталізували чотирьох постраждалих людей з різними ступенями важкості.

Рятувальники негайно ліквідували пожежу та намагалися розблокувати тіло 29-річного водія вантажівки «Mercedes». Пожежники відключили елементи живлення у машинах і змили з проїжджої частини паливо.

Всього для допомоги залучили 16 рятувальників та 4 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Далі деталі ДТП встановлюють правоохоронні органи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця