<

На Чернігівщині автобус зіткнувся з фурою: 13 людей загинули, семеро постраждали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:11 | 8.12.2021 / Новини / , /
Перегляди
468
/ Коментарі відсутні

7-го грудня, близько 7:55, поблизу села Брусилів, Чернігівського району, на автошляху Н-27 Чернігів-Грем’яч, сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом «Чернігів-Борзна».

Внаслідок ДТП попередньо загинули 13 осіб та 7 осіб травмувались. Їх з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовано, повідомляють рятувальники Чернігівщини.

Як зазначають, у Чернігівській ОДА створено оперативний штаб, який працює з родичами та постраждалими в Чернігівській міській лікарні №2 та біля моргу на Пирогова. Родичі постраждалих з інших населених пунктів будуть розміщені в готелі “Придеснянський”.

За інформацією BBC Україна, серед постраждалих 16-річний підліток, він у реанімації дитячої обласної лікарні.

Обласна влада також повідомила, що усі травмовані перебувають у важкому стані, тож кількість загиблих може зрости.

Маршрутний автобус їхав з Борзни в бік Чернігова. Вантажівка, навпаки, їхала з Чернігова. Тож зіткнення могло бути лобове, але точних даних щодо цього поліція ще не повідомила.

Водій вантажівки живий, його перевіряють на алкогольне сп’яніння. Водій маршрутки загинув.

Від удару людей з автобуса частково викинуло на дорогу, це здебільшого загиблі. Інших заблокувало сидіннями в салоні. Рятувальники змушені були деблокувати їх спеціальним інструментом.

На місці працює 30 рятувальників та 13 одиниць техніки. Трасу тимчасово перекрили. Також там працюють слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія, групи реагування патрульної поліції та медики.

Поліція розслідує обставини ДТП та проводить слідчі дії. На території області спостерігається погіршення погоди – ожеледиця, замерзання дощу і мокрого снігу на поверхні землі, погіршення видимості на відстань до 500 метрів.

Поліція області закликала водіїв бути максимально обережними на дорогах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок
12 Травня, Неділя