<

На благодійному ярмарку в Іваничах зібрали понад 57 тисяч гривень для онкохворих дітей: фоторепортаж

21:17 | 21.08.2023 / Іваничі, Новини, Таблоїд / , /
Перегляди
648
/ Коментарі відсутні

19-го серпня в Іваничах на території Свято-Покровського храму ПЦУ відбувся благодійний ярмарок на підтримку онкохворих дітей та молоді. На заході зібрали понад 57 тисяч гривень.

Ярмарок організувала громада Свято-Покровського храму разом із Благодійним фондом «З Богом у серці».

На захід прийшло чимало небайдужих жителів громади і навколишніх сіл. Вони залюбки ласували смачними солодощами та кулішем, пили авторські чаї, лимонади, каву “від отця Андрія” та прохолодні напої від ресторану «Старий Замок» та жертвували кошти важкохворим діткам.

Парафіяни Свято-Покровського храму приготували домашню випічку та смаколики, місцевий мешканець Іван Пасічник зварив три казани кулішу, а отець Андрій дав свій кавовий автомат на якому готували смачнющу каву і та, незважаючи на жару, розійшлася “на ура”.

Також на ярмарку можна було придбати дитячі іграшки, яскраві надувні кульки, красиву канцелярію, авторські чаї, варення і льодяники, печиво з малюнками, цікаві передбачення, вироби й сувеніри ручної роботи, а також всілякі оригінальні дрібнички.

А найменші відвідувачі благодійного заходу залюбки робили аквагрим.

Окрім цього, працівники Центру культури, дозвілля та спорту підготували цікаву святкову програму, під час якої потішили присутніх зворушливими піснями й віршами.

Звертаючись до присутніх, отець Андрій закликав творити добрі справи й не бути байдужими до чужого горя.

“Бог в серці тих людей, які творять добрі, хороші справи й вчинки. Тож долучайтесь до пожертви і Бог сторицею Вам все поверне”, – наголосив священник.

Волонтерка благодійного фонду «З Богом у серці» Вікторія Левчук наголосила, що у час, коли країна й весь народ бореться з ворогом-загарбником, не потрібно оминати увагою й тих, хто веде свою особисту боротьбу із хворобою й підтримати їх.

“Наш фонд працює без вихідних, 24 на 7, для того, щоб знайти найдешевші ліки на ринку, донорів й хороших лікарів. Ми завжди поряд з хворими дітками та їх сім’ями, підтримуємо їх у найважчий період і допомагаємо пройти ті важкі випробування, які звалилися на їхні голови. Ми віддаємо те, що нам дає Господь.

Цей фонд – це його справа, а ми лише інструменти в його руках. Христос казав нам носити тягарі один одного. Тож сьогодні кожен може взяти цей тягар і понести так, як може”, – зазначила волонтерка.

Під час благодійного ярмарку для дітей, які ведуть боротьбу з онкологією, вдалося зібрати 56 тисяч 702 гривні та 50€. Як зазначили організатори, ці кошти дадуть змогу забезпечити важкохворих дітей ліками й засобами догляду, в також допоможуть поліпшити умови їх перебування у лікарнях, щоб палати, які, на жаль, стали для них домівкою, вдавалося зробити затишнішими та теплішими.

Фоторепортаж БУГу із благодійного ярмарку:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер