<

На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» встановлюють третю систему зважування транспорту в русі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:28 | 12.08.2021 / Новини / /
Перегляди
1847
/ 1 коментар

На Волині облаштовують третю систему зважування великогабаритного транспорту під час руху на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин (на місто Люблін).

Йдеться про об’єкт в районі Маневицького перехрестя на автошляху М-07, – інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На 200-метровій ділянці, де встановлять майданчик WiM, встелили два шари асфальту та розпочали підготовчі роботи з монтажу рамної конструкції.

Виконавцем робіт є ТОВ “СЕА Електротехніка”. За даними ЄДР, фірма зареєстрована у Києві.

На встановлення ще одного WiM-комплексу на дорозі Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ перед селищем Колки наразі виготовляють проєктну документацію. Систему зважування в русі на цій ділянці облаштують у складі поточного середнього ремонту, аби унеможливити об’їзд вантажівок на цій ділянці дороги.

Довідково: сучасні комплекси автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion (“Зважування у русі”) – WiM – це розумна система збирання інформації про транспортні засоби, які рухаються автомобільними дорогами: дату та час проїзду, температуру навколишнього повітря та дорожнього покриття, смугу та напрямок руху, швидкість руху та державний номерний знак, габаритні розміри, відстань між осями, загальну масу та її розподіл по осях.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота