<

Музей, укриття, реабілітаційний центр: які об’єкти у Володимирі не встигнуть доремонтувати до кінця року

17:40 | 10.10.2024 / Новини /
Перегляди
48
/ Коментарі відсутні

Ремонт затягнувся на деяких об’єктах у Володимирі, зокрема до кінця року не встигнуть зробити ремонт у музеї, реабілітаційному центрі та укритті ліцею Цинкаловського.

Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка на брифінгу 8-го жовтня.

Басейн у Спорткомплексі, також у цьому приміщенні роблять гідроізоляцію фундаменту, ремонт укриття. Як обіцяє проєктант, басейн для відвідувачів відкриють з листопада цього року.

Довше запланованого часу проходить ремонт у музеї імені Омеляна Дверницього. Бригаду працівників, які їхали на проведення робіт з Львівської області, зупинили ТЦК та забрали чоловіків призовного віку до збройних сил. Завершити капітальний ремонт музею планували до 700-річчя прийняття у Володимирі Магдебурзького права, але через певні обставини, навряд чи встигнуть.

Читайте також:

Реставрують фасад: в історичному музеї Володимира триває ремонт

У майбутньому реабілітаційному центрі до кінця року планують облаштувати фундамент та при можливості провести мережі водопостачання та каналізації. Проте, за словами міського голови, темпи робіт його задовільняють. Адже у 2025 році, за тендерним договором цей об’єкт має повністю здаватися в експлуатацію.

Також у цьому році не встигнуть збудувати укриття у ліцеї імені О. Цинкаловського. За словами Ігоря Пальонка проектант виявився не відповідальним та затягує з виготовленням ПКД. Питання обговорювали й в ОВА, але на нього ніхто не може знайти вплив. Детальніше про те, чому затягують будівництво, читайте у матеріалі:

Чому у володимирському ліцеї Цинкаловського досі не збудували нове укриття?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Жовтня, Четвер