<

Москву знову атакували безпілотники

12:41 | 21.08.2023 / Новини / , /
Перегляди
167
/ Коментарі відсутні

Вранці 21-го серпня Міноборони рф заявило про дві «українські» дронові атаки на Московську область і роботу ППО в регіоні.

Як повідомили у відомстві, перша атака відбита о 6:50 ранку. Безпілотник літакового типу під дією РЕБ втратив управління і зазнав аварії в районі населеного пункту Покровське Рузького району. Постраждалих немає, пише Суспільне.

Друга атака, за даними МО РФ, відбулася о 08.16 і ППО збила дрон над територією Істринського району Московської області.

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що дрон знищили на підльоті до Москви. Він стверджує, що руйнувань і постраждалих нібито немає.

Аеропорти “Внуково” і “Домодєдово” тимчасово закривали, але близько 8:30 відновили приймання рейсів. Через обмеження польотів над Москвою аеропорт Казані прийняв чотири авіарейси. Наразі московські аеропорти відновили роботу і працюють у штатному режимі, повідомляє РИА “Новости”.

Губернатор Московської області Андрій Воробйов повідомив, що сили ППО збили два безпілотники над областю.

“В одному з випадків уламки впали на садовий будинок у СНТ Дорожник у міському окрузі Істра. Є двоє постраждалих: чоловіка госпіталізували, жінка від госпіталізації відмовилася. Також вибиті вікна у трьох будинках. Усі екстрені служби працюють на місці”, — написав він у телеграмі.

У російських пабліках повідомили про звуки вибухів та показали відео роботи російської ППО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок