<

Монатік випустив трек до фільму «Секс і нічого особистого»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:04 | 21.12.2018 / Новини / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

“Все, що мені потрібно” – нова пісня Монатіка. Композиція стала офіційним саундтреком до романтичної комедії “Секс і нічого особистого”, що вийшла у прокат з 20 грудня.

Відомий співак з Волині Дмитро Монатік створив нову версію легендарного новорічного хіта. Артист знову порадував шанувальників новою піснею, пише ТСН.

Кінокомпанія Star Media запропонувала артисту створити ексклюзивний трек. Поспілкувавшись з режисером фільму Ольгою Ряшин, Монатік отримав синопсис епізоду, в якому настає кульмінаційний момент всього фільму, передає прес-служба співака.

“Нам була дана танцювальна сцена з головними героями. А це те, що, особисто мені, максимально імпонує. Тому що ми знаємо, що таке з’єднувати душу з танцем. Тут йдеться про любов – про те, що в підсумку виявляється найважливішим душевним станом головного героя стрічки. Саме цей настрій ми намагалися впровадити в пісню – сукупність танцю душі і тіла. Це все, що потрібно. І не тільки мені”, – коментує роботу артист.

Ще один відомий трек Монатіка “То, от чего без ума” також увійшов в офіційний саундтрек до фільму.

Стрічка “Секс і Нічого особливого” створена компанією Star Media за підтримки Держкіно. Обидві композиції глядачі зможуть почути в усіх кінотеатрах України від 20 грудня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота