<

Міноборони почало рекрутинг до ЗСУ

22:02 | 13.11.2023 / Новини / /
Перегляди
304
/ Коментарі відсутні

Міністерство оборони разом з організацією Lobby X запустили проєкт з рекрутингу до лав Збройних сил України.

Про це пише УП.

Заступниця міністра оборони Наталія Калмикова та голова Lobby X Владислав Грезєв підписали відповідний договір.

Повідомляється, що рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно. Подивитись, які вакансії шукають у ЗСУ, можна за посиланням. Міноборони також веде переговори з низкою інших учасників ринку працевлаштування.

Щоб взяти участь у проєкті рекрутингу, компаніям треба писати на електронну пошту rekrutyng@mil.ua.

«Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним. В найближчий час в рамках проєкту ми плануємо підписати наступні угоди з рекрутинговими компаніями», – каже Калмикова.

У свою чергу, Грезєв зауважив, що компанія Lobby X має великий досвід у пошуку кадрів для ЗСУ.

«Армії потрібні люди різних професій –  від гранатометників і мінометників, до програмістів і кухарів. Співпраця із Міністерством оборони дозволить масштабувати ту роботу, яку ми проводили», – зазначив Грезєв.

Нагадаємо, на початку листопада міністр оборони Рустем Умєров підписав наказ про затвердження Концепції військової кадрової політики до 2028 року, за якою головний акцент – задоволення потреб ЗСУ в людях.

Один з очікуваних результатів: в Україні функціонуватиме дієва система рекрутингу ЗСУ професійним і вмотивованим особовим складом.

У своїй колонці виданню The Economist головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний написав, що одним з пріоритетів, які потрібні Україні, щоб вистояти у війні з Росією, є нарощування людських резервів в армії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота