<

Міністр оборони не захотів говорити про 51-шу бригаду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 30.09.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
10639644_829095990455928_1606608939176341780_n

Зустріч українських волонтерів із міністром оборони Валерієм Гелетеєм та командувачем Сухопутних військ ЗСУ Анатолієм Пушняковим  відбулася  в понеділок, 29 вересня.

Волонтер з Волині Костянтин Зінкевич поспілкувався з Гелетаєм та задав йому “незручні” питання про долю 51-ої бригади, – пише волонтер на своїй сторінці в мережі Facebook.

“Після ЦВК- відразу у Міністерство оборони. З”їхались волонтери з усієї України, у яких дуже мало часу і завжди є що сказати. А там нас чекала лекція-розмова з Гелетеєм, Пушняковим and company.

Добре, що зустрілись, добре, що генерал Пушняков вибачився перед волонтерами (навіть двічі). Дехто, правда, цих вибачень не прийняв. Усі побачили, що між нами є стіна. Стіна небажання, непоінформоваості, стіна згідно IQ співрозмовників. Дехто з генералів у розмові часом забував, що він не перед строєм солдат.
Списи ламали добре, виступали багато!
Особисто я задав міністру Гелетею питання про долю комбрига Пивоваренка та про правонаступництво 14-ї бригади від 51-ї. Всі бачили, що міністру оборони ці питання були неприємні (ну я не знав). Але він, як справжній міліціонер, почав розповідати про військову форму.
Панасюк Олексій із групою волонтерів, у яких тонка душевна організація, вийшов із гарної зали раніше. Так і зловив на сходах генерала Пушнякова для продовження розмови. А почалась вона у Льоши з генералом ще у травні на сході України.
Олексій обсудив усі деталі розстрілу блок-посту біля Волновахи 22 травня. Пан генерал погодився із нашою версією розвитку подій. Але я чомусь думаю, що у Петра Порошенка лежить на столі доповідь з діаметрально протилежними фактами.
Я прошу своїх побратимів волонтерів поділитись і враженнями, і тезами, про що йшлося”, – пише волонтер.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок