<

Мігранти застосували сльозогінний газ проти прикордонників Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 13.11.2021 / Новини / , , /
Перегляди
990
/ коментарів 9

13-го листопада мігранти, які перебувають на білорусько-польському кордоні, застосували проти польських прикордонників сльозогінний газ. А білоруські солдати нібито руйнували тимчасову огорожу.

Польських силовиків засліпили лазерними променями та стробоскопічним світлом, повідомляють у прикордонній службі країни, передає hromadske.

“Вночі в районі Черемхи білоруські солдати почали знищувати тимчасову огорожу на кордоні. Вони виривали стовпи огорожі та розривали її за допомогою службового автомобіля”, — вказано у повідомленні.

А ще прикордонники стверджують, що група приблизно зі 100 мігрантів очікувала на можливість нелегального перетину кордону. Але прорватися не вдалося.

“Білоруси забезпечили іноземців сльозогінним газом, який був застосований щодо польських силовиків”, — додали у прикордонній службі Польщі.

У Міністерстві національної оборони Польщі 12-го листопада писали, що переміщення мігрантів перебуває “під суворим контролем білорусів”.

А ось такий вигляд 9-го листопада мав табір мігрантів у польському селі Кузьниця на кордоні з Білоруссю.

Читайте також:




коментарів: 9
  1. А мігранти- може зовсім не мігранти, а випускники училищ ГРУ Росії ? Баба Ганя, яка сидить піля нашого під’їзду поставила рєбром вот такий вопрос. Може там ціле скопище Баширових, яка пішло в наступ на гейропейські цінності? А діти-випускники дитсадочків ГРУ та ФСБ?

  2. Стріляти полякам не можна, бо буде світове озабочення, а от свиняча гноївка з трансбоїв по чорноті була би в самий раз.

  3. угу, спочатку залізти в багно по вуха, а потім шукати, як з нього вилізти. Шоб тре було не залазити – такий варьянт не розглядаеться.

  4. Доведеться певно Бацьку визнавати). А то хто зна що вони там ще з Вовкою задумають, дійсно ще візьмуть та заспівають: А у нас в Рассии газ. А у вас?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок