<

Мережа Biedronka в Польщі продаватиме швидкі тести на Covid-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:32 | 15.03.2021 / Новини / /
Перегляди
50
/ Коментарі відсутні

З 15-го березня в магазинах мережі Biedronka по всій Польщі з’являться в продажу швидкі тести на коронавірус.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на businessinsider.com.pl, “Бєдронка” стане першою торговельною мережею в Польщі, яка продаватиме сертифіковані тести на Covid-19.

Ці тести будуть виробництва швейцарської компанії PRIMA Lab. Їхня точність складає 98,3%. Виконати тест можна в домашніх умовах, для цього потрібна лише невелика проба крові. Результат буде доступний протягом 10 хвилин.

Тести Primacovid, які продаватиме “Бєдронка” – це так звані серологічні тести. Вони можуть виявляти, чи особа розробила антитіла IgG та IgM проти коронавірусу. Тести будуть в продажу до вичерпання запасів. Ціна за 1 шт – 49,99 злотих. При цьому Biedronka ввела ліміт на покупки: не більше 3 тестів на одного клієнта.

Водночас видання money.pl пише, що услід за “Бєдронкою” тести на Covid-19 незабаром мають почати продавати ще в одній популярній торговельній мережі в Польщі – Lidl. Там обіцяють, що тести з’являться за кілька або за кільканадцять днів. При цьому Lidl хоче продавати не лише серологічні тести, а й такі, які викривають наявність COVID-19 під час хвороби.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер