<

Мер Луцька розповів, чи буде в оселях лучан тепло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 14.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
original-1349954427

На адресу групи оперативного реагування «15-80» надходить багато дзвінків, які стосуються відключення гарячої води.

Про це йшлося у вівторок, 14 жовтня під час оперативної наради в Луцькій міській раді, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Заступник начальника відділу звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Сергій Назарук зауважив, що за три тижні на адресу групи оперативного реагування «15-80» надійшло 356 звернень, які стосувалися роботи ДКП «Луцьктепло». Така велика кількість звернень була викликана відключенням гарячого водопостачання в квартирах жителів Луцька. Дозвонювачі просять переглянути графік подачі води.

Луцький міський голова Микола Романюк зуважив, що він би теж дуже хотів, аби гаряча вода у місті була щодня, однак наразі це просто не можливо.

«Якщо зранку зробили чай, а прийшли додому ввечері, то він буде теплий, чи його знову треба гріти на газі?» – поцікавився він. Так і з водою. А блакитного палива для міста катастрофічно бракує.

Так, минулоріч Луцьк витратив 77 мільйони 581 тисячу кубічних метрів газу. Зараз доведено 50 мільйонів 222 тисяч гривень.

«Це на 35% менше, ніж минулого року. Хоча ми зараз сперечаємося з облдержадмністрацією», – додав Микола Романюк.

За його словами, на рівні держави Луцьку зменшили ліміти на газ на 30%, однак директор департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Володимир Банада вирішив «накинути» ще 5%.

«Я не знаю, може, це в нього любов така до Луцька», – зауважив градоначальник.

Загалом, якщо порахувати, то лімітів, які доведено, ледь вистачає на опалювальний сезон.«Але я обіцяю, що тепло в оселях лучан і соціальних закладах буде», – наголосив Микола Романюк і попрохав усіх із розумінням поставитись до відключення гарячої води.

За його словами, через це страждають і працівники ДКП «Луцьктепло», адже тепер вони працюють лише три дні на тиждень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок