<

Меган Маркл народила принцу Гаррі сина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:52 | 7.05.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

6-го травня колишня голлівудська актриса Меган Маркл народила принцу Гаррі першого спадкоємця. Малюк народився здоровим.

Інформацію про народження малюка підтвердили на офіційній Instagram-сторінці герцога та герцогині Сассекських, – передає Шоуманія.

Зазначається, що син Меган Маркл і принца Гаррі з’явився на світ рано вранці. Королівський спадкоємець народився з вагою 7 фунтів 3 унції (приблизно 3 кілограми 200 грамів).

«Ми раді повідомити, що їхні королівські високості герцог і герцогиня Сассекські зустріли свого первістка рано вранці 6 травня 2019 року. Син їхніх королівських високостей важить 7 фунтів 3 унції (приблизно 3 кг 200 гр).

Герцогиня та малюк здорові та почувають себе добре. Пара дякує представникам громадськості за хвилювання та підтримку, яку вони отримали протягом особливого періоду їхнього життя. Більш детальна інформація буде опублікована найближчими днями», – повідомляється в Instagram принца Гаррі і Меган Маркл, які переїхали подалі від королівської сім’ї і облаштувалися в новому будинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця