<

Медведчук уже почав «здавати» людей, – експрем’єр Гончарук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:09 | 19.04.2022 / Новини / /
Перегляди
1839
/ коментарі 2

СБУ таки вдалося затримати віктора медведчука, який утік з-під домашнього арешту. Стало відомо, що кум путіна уже почав викривати певних людей та розповідати про них.

Про це в ефірі 24 каналу ексклюзивно повідомив Олексій Гончарук – колишній прем’єр-міністр України. За його словами, цього слід було й очікувати.

Гончарук зазначив, що Україна є правовою державою, тому не може застосовувати тортури, щоб “вибити” з медведчука потрібну інформацію, проте українські спецслужби достатньо креативні для того, щоб дістати бажане.

“Це щурі. Вони “здадуть” одне одного на випередки. Медведчук уже почав “здавати” людей. Я трішки забігаю наперед, але подробиці, на жаль, сказати не можу”, – заявив експрем’єр.

Він наголосив на тому, що це очікувано, адже у таких як медведчук є порода, тому йому подібні і будуть “здавати” та “настукати”. Тим паче у медведчука немає майбутнього вже навіть у росії.

“Навіть, якщо теоретично уявити, що його видадуть росії, там він буде завжди з клеймом зрадника. Його також підозрюватимусь завжди в тому, що він усіх здав, а це, до речі, недалеко від правди”, – розповів Гончарук.

Також колишній прем’єр-міністр підтвердив, що медведчук справді крав гроші, які йому виділялися. У Кремлі про це добре відомо.

“Це така порода. Це знають, тому його там слава й успіх не чекають. У будь-якому разі він закінчить своє жалюгідне життя на нарах, або якось інакше”, – додав він.

Гончарук, зокрема, припустив навіть розправу з медведчуком. Мовляв, у росії можуть зрозуміти, що не зможуть дістати кума путіна на території України, тому вб’ють у самій росії.

“Вони зроблять усе для того, щоб він не свідчив проти них”, – вважає експрем’єр.

Нагадаємо: Суд відправив медведчука під арешт без можливості внесення застави




коментарів: 2
  1. Завезіть ту гниду на екскурсію в Бучу.
    Якщо треба наглядно показати шо було, привезіть туди паломницю і позвіть мене.

  2. Неадекват ,з якого часу ти перефарбувався ,ще недавно так захищав кацапський мир ,а тепер вже співаєш по другому ,скільки вас ще таких перевертнів в Україні бігає .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа