<

Майже 800 тисяч українців завантажили «Дію» за дві доби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:17 | 9.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Віцепрем’єр та міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що майже 800 тисяч українців завантажили мобільний застосунок «ДІЯ» за дві доби.

Про це він написав у фейсбук.

“Майже 800 тисяч українців завантажило Дію за 2 доби, успішно авторизованих — 667 тисяч. Готуємося до першого мільйону”, – написав Федоров.

Він зазначив, що наразі “ДІЯ” є першою в рейтингу українського App Store у категоріях Utilites та Топ-безкоштовних , а також є першою в рейтингу топ-безкоштовних у Play Market.

“Учора застосунок протримався на 6 позиції в українському пошуку App Store, в американському — на першій! Статистика завантажень: 667 401 авторизованих користувачів (ті, хто авторизувалися через банки), 795 038 унікальних користувачів (ті, хто завантажили Дію без проходження авторизації)”, – написав урядовець.

За його словами, серед унікальних користувачів є 486 305 користувачів Android, 310 914 користувачів iOS, 359 567 підтягнених посвідчень з фото, 295 788 підтягнених техпаспортів.

Федоров додав, що наразі реєстр працює стабільно, як і авторизація через банки. Електронний кабінет водія перенесений на нові сервери, і МВС успішно працює над вдосконаленням його роботи.

“ДІЯ” – це мобільний застосунок, який дозволить зберігати необхідні документи в електронному вигляді та спростить користування державними послугами онлайн. Без тарифікації мобільного інтернету його зможуть використовувати всі абоненти Київстар, незалежно від форми обслуговування.

Нагадаємо, уряд презентував додаток “Дія”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа