<

Майже 3 тис ракетних комплексів і ракет на 2 млрд грн у 2020 році планує закупити Міноборони України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 21.02.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Міністерство оборони України в 2020-му році планує закупити майже 3 тисячі ракетних комплексів і ракет до них на суму понад 2 млрд грн з урахуванням державних гарантій.

Про це пише Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу оборонного відомства.

“У 2020-му році заплановано завершення розроблення з проведенням державних випробувань комплексів “Нептун” та “Вільха” і забезпечено їх фінансування у повному обсязі. Після прийняття їх на озброєння буде здійснено закупівлю серійних зразків.

Крім того, планується закупити близько 3000 ракетних комплексів та ракет до них на суму понад 2,4 млрд гривень з урахуванням державних гарантій”, – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що наразі триває виконання програми створення багатофункціонального ракетного комплексу (БФРК). Концепція програми нині проходить зовнішнє узгодження.

18-го лютого Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України ухвалила державне оборонне замовлення на 2020-й рік, яким в інтересах Міноборони і на підставі потреб, визначених Генеральним штабом Збройних сил України, передбачено кошти на загальну суму 21,25 млрд гривень.

Ілюстративне фото




один коментар
  1. 2,4 млрд гривень поділити на 3000 получаємо 800 тис. гривень. Цікаво, що то за ракетний комплекс з ракетами до нього за ціною малолітражки. Може це якась піротехніка?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок