<

Юна волинянка, яка постраждала в аварії, потребує коштів для відновлення щелепи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 27.03.2018 / Любомль /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

18-річній Іванці з Любомля необхідно зібрати 100 тисяч гривень для відновлення щелепи.

Про це інформує Район.Любомль.

Дівчина отримала серйозні травми внаслідок аварії, яка сталася 10 березня на виїзді з міста Любомль. Тепер у Іванки великі шрами на обличчі, щелепою пробита щока, три розриви рота.

«Добрі люди, допоможіть, будь ласка, моїй донечці, вона 10 березня потрапила в аварію. Дякуючи любомльським лікарям та небайдужим, які були поряд, моя дівчинка вижила, – розповідає мама потерпілої Наталя Василівна. –Зараз ми потребуємо вашої підтримки: Іваночка має перенести ще кілька складних операцій.

У неї переломи щелепи, нижня на третя частини (верхня набагато гірша, там одні осколки), не відкривається одне око, їсть через зонд, дихає через трубочку в горлі, яка часто забивається згустками крові.

Наша сім’я не може справитися з цим горем, адже в Іваночки є ще менші брати 16, 5 і 2 рочки.

Лікарі повідомили, що тільки на щелепу треба приблизно 100 тисяч гривень. Не знаю, скільки потрібно на все інше, бо є великі шрами по обличчі, щелепою пробита щока, три розриви рота».

Підтримати Іванку можна, переказавши гроші на картку мами Наталії Василівни Ціпяшук 4731 2191 0779 7650. Номер телефону мами: 067-52-85-231.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця