<

У Любомлі закрили єдиний книжковий магазин в райцентрі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:53 | 12.03.2017 / Любомль /
Перегляди
7
/ коментарі 4

У 2015 році, коли відкрили «Дім книги» в центрі міста, любителі книжок зраділи.

Та через високу орендну плату, лише після півторарічного свого існування, магазин із книгами змушений кудись переїхати, пише Район.Любомль.

До слова, масовий продаж підручників, посібників спостерігався у серпні, напередодні навчального року, коли за день продавали по 40 книг (зазвичай 25), художніх – напередодні Дня захисника Вітчизни, Дня святого Валентина, 8-го Березня.

Література, яка надходила в продаж, була різногалузева – художня, медична, фантастична, наукова, пригодницька. Можна було й замовляти різні видання.

«Подарункова література не залежувалася на полицях. Цьогоріч багато купували «Кобзарів» Тараса Шевченка, фантастики, піратології, − розповідає завідувач магазину Людмила Вознюк.

Популярністю користуються книги для дошкільнят, замальовки, українські народні казки та казки народів світу в гарному яскравому оформленні. Учні середніх класів захоплюються енциклопедіями, фантастикою. Дорослих цікавлять твори Андрія Скрябіна, сучасні, історичні, детективи. І школярі, і дорослі постійно купують твори волинських авторів Володимира Лиса та Надії Гуменюк.

«Дому книги» необхідне приміщення, не винайняте у приватної особи, а комунальне. Міська влада, в особі мера, пообіцяла посприяти і знайти таке помешкання.




коментарів: 4
  1. З яких то пір мільйонер Світлана Сидорівна Богинська не має змоги заплатити орендну плату за приміщення, що аж потрібно їй надавати комунальне приміщення. СМІХ та й годі!!!

  2. Шкода, що єдиний книжковий магазин в районі під загрозою закриття. Я постійний клієнт і вважаю, що такий магазин просто необхідний для жителів. Тут найбільший вибір різнопланової літератури і комфортна атмосфера,а не базарний кіоск. Треба подякувати підприємцю за малоприбутковий бізнес, це ж не ресторан і не супермаркет. А районній владі слід підтримати підприємця.

  3. Добрий вечір,Вам читачі!Хочу написати Вам правду і дати опровергнення цієї статті! Магазин “Дім книги” закрився не з приводу високої оренди,як це було написано!!! Власниця цього закладу,закинула магазин,скинувши його на плечі продавців,при цьому кожного місяця,вона находила різні причини,щоб тільки не повністю виплатити заробітню плату,далі вона не турбувалася про імідж свого магазину,тобто: постачання товару можна було чекати,ледве не місяць,покупці замовляли товар,який їм був необхідний,але в кінцевому результаті,вони його не отримували,навіть після довгого очікування,а чули вони на своє питання Коли буде?,була відповідь не знаєм!!! На мою думку,магазин закрився не через високу оренду,а з не дбалості власниці магазину! Звісно шкода,що вона його закрила,магазин був чудовий! P.S Перед тим,як давати не правдиве інтерв’ю,будь ласка,задумайтесь,про правильність свого вчинку,адже він може завдяти погані наслідки,тому хто БРЕШЕ!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок