<

У Любомльському районі на коронавірус захворіли 4 працівники лабораторного центру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:33 | 16.05.2020 / Любомль / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Любомльському міжрайонному відділі Волинського лабораторного центру МОЗ на коронавірус захворіли чотири працівники. Інфікування не пов’язане з професійною діяльністю.

Про це заявила завідувачка Любомльського міжрайонного відділу Леся Ткачук у коментарі Українській Правді.

“Перша особа захворіла у побуті. Перебіг хвороби був безсимптомний, працівниця ходила на роботу. Потім з’явилася хрипота і температура 37,2. Тест ПЛР показав позитивний результат. Оскільки у працівників близький контакт, то захворювання поширилося протягом тижня. Дві особи госпіталізовані в інфекційне відділення, вони в легкій формі. Двоє – на самоізоляції. Важких випадків у нас немає”, – йдеться у коментарі.

За словами завідувачки відділом, всі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту – масками, халатами, захисними костюмами, рукавичками, дезінфекторами. Колеги тих, хто захворіли, були обстежені ПЛР-тестами. Вже відомо, що 11 співробітників мають негативний результат, ще один тест – у роботі.

Леся Ткачук уточнила, що в Любомльському міжрайонному відділі не проводять тестувань та досліджень на COVID-19. Працівники відправляють тести у Луцьк, до Волинського обласного лабораторного центру МОЗ. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок