<

Обов’язки начальника відділу поліції Любомля виконує нова людина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:45 | 5.07.2017 / Любомль /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Від 4 липня обов’язки начальника відділу поліції Любомля виконує підполковник Віталій Мархальчук. Натомість попереднього очільника Анатолія Дружука перевели на аналогічну посаду в Турійське відділення поліції.

Про це інформує Кордон.

Народився він 4 липня 1975 року в смт Млинів Рівненської області. Закінчив Івано-Франківське училище міліції МВС України, вищу освіту за спеціальністю «правоохоронна діяльність, правознавство» здобув у приватному вищому навчальному закладі «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука».

В правоохоронних структурах працює з 1994 року. Розпочинав професійну діяльність в органах міліції Рівненщини — з виконуючого обов’язки дізнавача групи дізнання, працював старшим оперуповноваженим, оперуповноваженим, начальником сектору, згодом очолював Гощанський, Зарічненський районні відділи управління МВС України в Рівненській області.

З 2013 року Віталій Мархальчук працює в правоохоронних органах Волині. Протягом трьох років очолював Іваничівський, Горохівський районні відділи міліції, Нововолинський міський відділ поліції.

З 8 серпня минулого року і донині виконував обов’язки начальника Шацького відділення національної поліції.

Попередній очільник любомльських правоохоронців Анатолій Дружук переведний на аналогічну посаду в Турійське відділення поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця