<

МПП “Ягодин” знов заблокували мітингувальники

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 3.02.2018 / Любомль /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

3 лютого з 9:45 на відстані 1 км до митного пункту “Ягодин” Волинської митниці ДФС відбувається перекриття дороги мирною акцією протесту, інформує Головне управління ДФС у Волинській області.

Через зміни в оподаткуванні товарів, що переміщуються через кордон, які набрали чинності 1 січня 2018 року, близько 35 громадян перекрили дорогу в селі Старовойтове Любомльського району. Активісти рухаються колоною по пішохідному переходу. На мітингу присутні 3 екіпажі співробітників Національної поліції України, – пишуть Волинські новини.

В зв’язку з тим, що рух транспортних засобів тимчасово сповільнено, керівництво Волинської митниці ДФС просить громадян, які планують подорожі за кордон, врахувати цю інформацію та обирати для переміщення інші пункти пропуску.

Нагадаємо, мешканці прикордоння уже блокували дороги до пунктів пропуску, протестуючи проти зміни правил ввезення товарів в Україну, що почали діяти з початку року. Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про акцію протесту поблизу ПП «Ягодин» 10 січня.

Як відомо, Законом України від 7 грудня 2017 року №2245 –VIII прийнято зміни до Податкового кодексу. Згідно них, тепер українцю, який хоче придбати дешевий та якісний товар для сімейний та особистих потреб на суму від 50 до 500 євро без оподаткування, необхідно перебувати за межами країни 24 години.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота