<

Донеччанина, який намагався виїхати через «Ягодин» з фальшивими документами, оштрафували на 73 тисяч гривень

22:02 | 10.12.2023 / Любомль / , , /
Перегляди
49
/ Коментарі відсутні

Уродженця Донецька судили за підробку документів та спробу втечі за кордон. Чоловік віддав за підробку дві тисячі доларів, а відповідно вироку суду заплатить 73 тисячі гривень штрафу.

З матеріалів справи Любомльського районного суду відомо, що на початку липня Роман С., який працює регіональним менеджером у ТОВ «Став Сервіс», домовився через «Телеграм» з невстановленою особою про виготовлення на своє ім’я довідки військово-лікарської комісії та тимчасового посвідчення військовозобов’язаного. Про це інформують Волинські новини.

Чоловік надіслав особі, яка мала виготовити «документи», свої анкетні дані, а також перерахував їй дві тисячі доларів. 30-го липня через «Нову пошту» Роман С. отримав підроблені довідку та посвідчення, в яких було вказано, що він непридатний до військової служби.

18-го серпня під час проходження прикордонного контролю на пункті пропуску «Ягодин» чоловік надав вищезазначені «документи» прикордонникам, які й виявили підробку.

Дії Романа С. кваліфікували за ч.5 ст.27, ч.3 ст.358, ч.4 ст.358 КК України. До суду обвинувальний акт надійшов з угодою про визнання винуватості.

Представники Феміди оштрафували донеччанина на 73 тисячі 100 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя