<

Луцький терорист готувався до захоплення автобуса два тижні – заручниця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:47 | 23.07.2020 / Новини / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Максим Кривош, який у Луцьку взяв у заручники пасажирів рейсового автобуса “Краснилівка – Берестечко”, готувався до захоплення два тижні.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на “Суспільне”.

Одна із пасажирок автобуса «Краснилівка – Берестечко» Руслана розповіла те, що їй вдалося дізнатися від самого терориста. За словами жінки, Максим Кривош розповів, що готувався до захоплення заручників кілька тижнів, а напередодні жив у готелі, щоб обірвати всі можливі контакти.

Також заручниця розповіла, як терорист заспокоював себе. За словами пані Руслани, він поводився досить адекватно. Також Руслана розповіла, що помітила, які ліки він вживав під час інциденту: “Кривош пив заспокійливі таблетки й Барбовал”.

Пасажирка злощасного рейсу каже, що по мірі можливості спілкувалася з терористом, просила відпустити з автобуса сина.

“Я просила: “Максим, випусти дитину, випусти сина”, а він сказав: “Не зараз”. Потім він запитав скільки років сину, а коли я сказала, що 15, він сказав: “Моєму теж”, – пригадує жінка.

До слова, у ніч на 22-ге липня силовики здійснили перший допит Максима Кривоша, якого затримали за захоплення 13 заручників в автобусі у центрі Луцька.

Про це повідомив під час брифінгу начальник Управління Служби безпеки України у Волинській області Павло Данюков, – пише Волиньпост.

На запитання журналістів про те, чи співпрацює затриманий зі слідством, Павло Данюков відповів:

«Про співпрацю зі слідством мова не йшла, йому задавалися чіткі питання. Ми мали з’ясувати його спільників, наявність інших вибухових пристроїв. Тому з другого-третього допиту буде зрозуміло його поведінку. Поки що нормальна, поки говорить.”

Нагадаємо, водій та інші заручники розповіли, як розвивались події в автобусі під час захоплення у Луцьку.

22-го липня Максиму Кривошу оголосили про підозру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа